Anna Sanne Göransson

Medgrundare till Digidem Lab, facilitator, internationell projektledare och expert i deltagandeprocesser.

Tidigare initiativtagare till projekt för att involvera unga personer i Bergsjön i byggandet av ett lokalt kulturhus, för att använda film och mediateknologi för att stärka unga personer i socialt utsatta områden, och konflikthanterare och mentor för att stärka unga transpersoner i Angered.

anna@digidemlab.org

Petter Joelson

Medgrundare till Digidem Lab och entreprenör/organisatör inom webb och digitala tjänster för civilsamhället sedan femton år. Startade den feministiska och normkritiska kommunikationsbyrån Rabash och har arbetat för Läkare Utan Gränser, Friends of the Earth International och Sverige för UNHCR.

Skapade projektet “Consul Going Worldwide” på Medialab Prado i Madrid, som i samarbete med Madrid stad utvecklade installationsskript, manualer och användarforum för att tillgängliggöra världens största medborgarplattform Consul.

petter@digidemlab.org

Pierre Mesure

IT management-ingenjör från Frankrike, bosatt i Sverige sedan ett år. Är involverad i flera internationella open source-civic tech projekt och är full-stack utvecklare med inriktning på agila utvecklingsmetoder för mjukvaruintegreringar i nära samråd med kunden.

pierre@digidemlab.org

Sanna Ghotbi

Projektkoordinator i Digidem Lab, kommunfullmäktigeledamot i Göteborg sedan 2014, flitigt anlitad utbildare i jämlikhet i offentlig och privat verksamhet, kurshållare i deltagande med digitala verktyg. Har arbetat med en manual för att använda medborgarjury i Madrid, hållit workshops och föreläsningar om medborgarplattformar på Center for Digital Cultures and Technology i Bryssel och ConsulCon i Madrid.

sanna@digidemlab.org